En nu verder?

De bedoeling is natuurlijk dat u mijn boek gaat kopen en dit vervolgens ook daadwerkelijk leest. Voor een schappelijke prijs wordt u dan, aan de hand van een onderzoekende ouder, meegenomen naar de wonderlijke en soms ondoorgrondelijke beleidswereld achter onze kinderopvang. Online bestellen, morgen in huis.

Maar het doel - betere opvang voor onze kinderen – is belangrijker dan het middel. De Peuterindustrie was een hard en kritisch verhaal. Nu wil ik me op de toekomst richten en ga verder als peuterlobbyist met het burgerMinisterie voor het Kind. Wilt u meer weten, aarzel niet om contact op te nemen. Ik ben te vinden op Linkedin en Twitter.

2 thoughts on “En nu verder?

 1. Beste Ewoud Poerink,

  Wij willen graag aandacht besteden aan het boek ‘De peuterindustrie’.
  Het radioprogramma ‘Dichtbij Nederland’ is dagegelijks te beluisteren
  van 21.00 tot 24.00 u.
  Voor de uitzending van 2 oktober as.nodig ik u van harte uit om over
  het boek geinterviewd te worden door presentator Fouad Sidali.

 2. Beste Ewoud,
  Dit weekend heb ik je boek in een ruk uitgelezen. Een knap staaltje werk, waarin je ons onverbloemd een prettig leesbaar doorkijkje geeft in hoe de verschillende partijen en instanties binnen de kinderopvangmarkt werken en vooral niet werken. Parenticom verzorgt oudercommissietrainingen voor ko organisaties en hun oudercommissies. De Wet Kinderopvang en de adviesrechten voor ouders zijn daarbij het vertrekpunt. Ik merk gelukkig dat er ook organisaties zijn die het belang inzien van het betrekken van de oudercommissie en de ouders bij hun beleidsvorming en -uitvoering. Weet in ieder geval dat ik in onze trainingen die grotere betrokkenheid promoot! Met vriendelijke groet, Aggy Langedijk – directeur en trainer Parenticom & Partners BV