De beer gaat los

Sinds de uitzending van Nieuwsuur, vooral na mijn interview in het Parool (‘Kinderopvang, het systeem is verrot) en het AD, komen er met name veel verzoeken voor radiointerviews binnen.

Ik probeer aan zoveel mogelijk verzoeken te voldoen – hoe meer mensen horen over de peuterindustrie, des te eerder het systeem een ‘grote onderhoudsbeurt’ krijgt – maar moet nog wel over een kleine drempel heen.┬áRadiostudios en fotocamera’s close-up op mijn gezicht zijn geen standaard onderdeel van mijn bestaan en ik heb geen idee wat me allemaal te wachten staat. Maar zolang het me lukt om 1) langzaam te blijven praten (denk aan Ivo Opstelten, denk Opstelten), 2) een minder hete aardappel in mijn keel te hebben dan in nieuwsuur, 3) niet al te veel van de hak op de tak te springen en 4) mijn kernboodschap voortdurend te herhalen (zorg voor een sterkere ouderpositie en breng veel meer transparantie in de branche), dan moet het wel goed komen.

Aan het eind van de week hoop ik een verzameling links naar de interviews en optredens hier te plaatsen.

 

 

One thought on “De beer gaat los

  1. Ik wens je alle succes, E. Moest alvast glimlachen om het zelfinzicht in deze post. Je hebt ongetwijfeld een issue bij de kop.